lördag 4 oktober 2008

Titta vad lite slösurfande kan ge


Fann denna bild på "Stjärnor på is"-sajten på tv4.se. Kul att JSK finns med i bilden =).
Är sååå nyfiken på hur det ska gå för alla imorgon. Känner ju igen de flesta av konståkarna...

Hur gick det på min första teamträning här imorse då? Följande stycke kanske mest de som kan teamåkning kommer att uppskatta och förstå men inte mycket att göra nåt åt.
Vi började i alla fall med att saxa i takt. En och En. Gick hyfsat för de flesta. Kan meddela att 75% aldrig har åkt team förr...bara singel typ. Sen fick vi saxa två och två. Gick bra eftersom jag åkte med en tjej som kunde lite team. Bra så långt. Sen saxning fyra och fyra och då blev det genast svårare. Jisses vad man får spänna sig för att få det till att funka överhuvudtaget. Tänker tillbaka till tiden då jag var ny...och hrm...säkert jobbig att åka bredvid. Så efter saxning fyra och fyra gör vi cirkel. Som vi sedan ska FLYTTA. Travelling som det heter här. Gissa om jag fick ångest... alla i Surprise vet ju att det typ är det svåraste i hela världen att flytta en cirkel! Och så ska vi göra det första träningen. My GOD säger jag bara. Men...eftersom man här FÅR, eller snarare ska, saxa på raken (ja...för det SKA faktiskt kännas lite konstigt, enligt tränaren...haha) så lyckades vi säkert flytta några meter utan att cirkeln sprack. Konstiga fattningar kör de här med också. Cirkel med axelfattning, liksom trevinge. Inte konstigt att det blir svårt. Får se om jag kan införa hand-i-hand fattning och armbågsfattning så småningom. Ska i alla fall bli spännande att se var det här kan leda. 1,5 h träning/vecka...och på det ska vi få ihop ett program som alla ska lära sig. Inklusive flytta vingar och cirkel... Önska oss lycka till!

2 kommentarer:

Anonym sa...

ujuj... lycka till! låter som du har roligt i alla fall =)

Anonym sa...

tjoho... hitta din blogg nu... låter som om du har de bra =D du får ta och visa kanadickerna lite hur de ska gå till =D mååånga kramar