söndag 18 januari 2009

Changeling

Ikväll har jag och Emma tittat på film. Det gör vi i och för sig ganska ofta eftersom biblioteket här har rätt många bra filmer som man kan låna gratis. Kvällens film var Changeling med Angelina Jolie, och det var en riktigt sevärd film. Rätt obehaglig historia (sann sådan) men en riktigt bra film. Utöver filmtittande har vi ätit en smaskig middag -fläskfilé och hemmagjorda klyftpotatisar och kladdkaka till efterrätt. Smaskigt värre!

Annars då? Från tisdag-lördag har jag varit uppe i ottan för att träna. Ottan innebär ca 05.40... Men så är det ju tävling nästa vecka också. Så då gäller det ju att vara i form =) På onsdag bär det av till London (Kanada) och där är det universitetstävling ons-tors. Ska bli spännande att se hur det kommer att gå!

Skolan har börjat komma igång nu också. Än så länge är det dock inte så ansträngande, vilket är väldigt skönt. Jag läser tre kurser; en tyska kurs, en kurs i Production and Inventory Management samt en ekonomikurs (Managerial Economics). Imorgon blir det att sätta sig med en inlämningsuppgift...

Jag och Emma har även gått med i vår avdelnings (Management Sciences) dodgeball lag. Dodgeball ska vara som spökboll typ...måste läsa på reglerna för imorgon har vi vår första match! Det hela är bara på skoj och man spelar mot andra lag på skolan.

Och just det... måste bara säga att vi den senaste veckan har haft riktig vargavinter här. Runt -20 grader...med windchill (det innebär hur kallt det känns) ner mot -30 grader. Brrr...Men nu har det blivit lite "varmare" igen och det är bara runt -5 grader. Snö har vi haft ungefär sen jag skrev om den första snön. Det är väl en sisådär två månader sen...

Inga kommentarer: