onsdag 4 februari 2009

Sommarjobbssökartider

Långt ord men ja...det är dags att söka sommarjobb. Så då är frågan, var ska man söka? Jönköping? Göteborg? Stockholm? Kanada?

Finns ju fördelar och nackdelar med alla ställena. Sen är det ju inte helt lätt att få jobb överhuvudtaget heller...Och det här är ju min SISTA sommar innan jag är klar med skolan! Läskigt men sant. Så jag sitter här och försöker knåpa ihop ett bra CV och ett gäng personliga brev. Men det är ju såå svårt att säga vad jag vill jobba med och vad jag är bra på och allt som bör ingå i ett bra personligt brev.

Funderar på vad som hänt här den senaste tiden... I lördags hade vi lite vänner hemma hos oss. Jag och Emma hade gjort köttbullar och bjöd på köttbullsmiddag. Lingonsylt var det nog ingen som hade provat innan men alla var modiga nog att testa! Det verkade som gästerna tyckte att middagen smakade bra. Hade väl aldrig bjudit på köttbullar och potatismos en lördagskväll hemma, men så är jag ju inte hemma i Sverige heller.

Annars finns det nog inte mycket att berätta. Jag tränar på. Om två veckor är det sista tävlingen och sen är säsongen slut här. Jag hoppas att jag kan hitta någonstans där jag kan träna lite även efter det. Funderar även på att klippa av håret. En snygg page-frisyr. Men vet inte om jag vågar...

Nog med blaj...snart bäddtajm här. Upp i ottan imorgon igen!

1 kommentar:

Anonym sa...

Jo.. störigt som sjutton.. Reglerna är tydligen att ÅKTIDEN får vara 4.30 +/- 10 sekunder.. Vår musik slutade på 4.48 enligt klockan som alla såg, och 4.44 enligt "timekeepern" som specialisterna tydligen hade.. Hur som helst har vi typ 9 sekunders flax med armarna i början innan vi börjar röra fötterna, våran åktid är typ 4,38 nånting.. vilket jag kan hålla med om är små marginaler, men om regeln är att man får ha upp till 4,40 ska man ju kunna ha det okcså... SUCK!!!!
Men som sgt, det är skönt att ha gjort premiären.. Hehe.. ja, vilken tur att du är ledig när Kina är.. ´Då ska vi ta guld iallafall =) KRAM!!