torsdag 20 november 2008

Här går livet sin gilla gång

Livet i Waterloo rullar på. Här ligger snö på både backe och träd. Idag gjorde jag en fin snölykta! Den lyser så mysigt ute på trappen. Vintern har alltså gjort sitt intåg i Waterloo. Ska försöka fixa lite foton nån dag. Men de flesta som läser det här har nog redan sett hur snö ser ut. Och den är precis likadan här som på alla andra ställen. Vit.

Skolan rullar på. Det börjar närma sig slutet för den här terminen nu. Har dock några grejer kvar som ska fixas. Några inlämningar, en presentation, en quiz och två tentor. Sen så!

Och nu är det bara 3,5 vecka kvar tills vi sitter på planet till Kuba! Jag, Emma och två kamrater härifrån. Ska bli såååå skönt. Sen är det ju jul och går allt som det ska firar jag den hemma hos släktingar i USA. Ska bara köpa en flygbiljett...men det är praktiskt taget bestämt att så ska det bli.

Måste fixa lite julklappar också. Har lite smått på g men långt ifrån allt är klart. Tur att man fortfarande har syskon hemma i Sverige som kan fixa också!

Imorgon är det teamträning på morgonen sen vid 2-tiden rullar bussen mot Kingston, ca 4 h härifrån. Lördag vigs åt att heja på de lagkamrater som tävlar (jag tävlar alltså inte denna gång) innan det blir busstur hem på kvällen igen. Träningen går bra...har en liten dipp nu och tycker väl det är sådär skoj att gå upp kl 5.35 tre morgnar i veckan. Men när man väl är där är det oftast kul. Inte som hemma i Landvetter förstås men det får duga!

Och just det! Fick 5000 kr mer i stipendium av skolan än väntat!! Så nu kan man säga att resan till Kuba nästan blev gratis! I like =).

Längtar lite efter jul och mys hemma. Adventsljustakar i fönstren, Liseberg som lyser upp staden, julmarknad, glögg, pepparkakor, lucia, julmat, vanlig hårdost... Mmm.

Inga kommentarer: