söndag 21 september 2008

Dagarna som gått...

...har bjudit på lite blandad kompott.

Skolan har börjat komma igång på allvar. Nu har vi lyckats lokalisera fyra kurser som verkar bra att läsa. De flesta läser bara tre kurser så vi får se hur det ska gå. För den som är intresserad läser vi Organizational Theory and Behaviour (aka OB), Engineering Risk and Reliability, Quantitative Data Analysis och Principles of Operations Research. Titlarna säger kanske inte så mycket om vad det innebär men tror inte det är intressant att redgöra för det här heller. Har köpt två böcker nu...den ena för drygt 600 kr (=billigt på Amazon) och den andra för dryga tusenlappen. Behöver köpa ytterligare en. Inte roligt.

I torsdags kväll blev vi iväglurade (typ) till ett salsaställe här i stan. Varken jag eller Emma var direkt partysugna utan hade hellre suttit en stund på en bar nere i stan så kvällen blev inte direkt superrolig. Men vad gör man inte för att skaffa sig nya vänner...
Jag och Mehrdad på salsastället...
Fredagen bjöd på skolan på förmiddagen och Baseball i Toronto på eftermiddagen. För bara 50 spänn fick vi resa tur och retur plus biljett till matchen mellan Toronto Blue Jays och Boston Red Sox. Så vid 15-tiden reste vi mot Toronto (i klassiska gula skolbussar såklart), käkade en supergod middag (hamburgare och pommes) vid 18-tiden, kollade på baseball mellan 19 och 22 och åkte tillbaka till Waterloo vid 23-tiden. Kan nämna att baseball var sådär spännande... Som tur var förklarade en trevlig kille för oss lite av reglerna så att vi kunde förstå vad Strike 1, Ball 2 och Out innebar. Kort och gott så är det ju typ som brännboll. Mer eller mindre iaf.


Skydome - Roger's Centre = megastor baseball-arena

Massa folk!

Utsikt från insidan av Skydome
Baseball (blå = Toronto, gråvit = Boston)
Redo att kasta!


Nyblivet Jays-fan

Lördagen innebar plugg. Hade tänkt gå till gymmet men då jag har börjat sova konstigt så har jag fått ont i min axel... Så det fick bli en promenad i parken istället. På kvällen begav vi oss först till Mehrdads lägenhet för förfest. Plus i kanten till honom eftersom han hade köpt grönsaksnacks! Goa och glada drog vi sedan vidare till nattklubben Revolution som var riktigt bra! Dit kommer vi säkert gå fler gånger.

Idag är det plugg igen som gäller. Är så mycket som ska läsas... Tänkte ta en lite springtur sen för att aktivera mig lite. Imorgon är det måndag vilket innebär plugg men inga lektioner = skönt. Ska åka lite skridskor igen också =).

Inga kommentarer: