onsdag 3 september 2008

Grattis Manda! / På utflykt till Ikea!!

Först: MEGAGRATTIS till lillasyster som fyllde 19 igår! Önskar att jag hade varit hemma för att fira dig men får se till att hålla mig hemma till 20 iaf. Hoppas du hade en bra födelsedag och may God be with you (som man säger allt som oftast här). Älskar dig lillsis’.


Över till händelserna här i Kanadickernas land. Igår hyrde vi bil och åkte till Ikea. Riktigt härligt även om man inte riktigt har hunnit börja sakna Sverige. Köpte i alla fall ett gott täcke och påslakan så nu kan jag sova gott. Och en go’ filt – Polarvide minsann. Blev budget-shopping men lite ljus att ha när höstmörkret kommer och några små växter (=krukan Billig + planta) och några saker för att bringa ordning på rummet blev det ändå. Plus Kalles kaviar, Lingonsaft, Lingonsylt, Knäckebröd, Singoalla och Ballerinakex, pepparkakor och så en påse gräddsås. Bättre att det säkra framför det osäkra och bunkra upp lite =).

Så här ser min mysiga säng ut nu!


Borde kanske ha haft en före och en efterbild men kom på det när jag redan bäddat. Men lägg märke till den mysig hjärt-kudden och örngotten som jag fått av kära L, M och H i Surprise!

Efter Ikea tog vi även en tur till Guelph, en grannstad eller grannort kanske man mer ska kalla det. Liten men rätt mysig stad. Därefter svängde vi av vid ett Wal-mart och handlade diverse specerier. Fick även bli ett stopp på Sobeys för att handla mat. Så nu har vi bunkrat med lite basföda som pasta, ris, kryddor mm.

Bilder på Guelph... En kanadensisk småstad med en kyrka och ett torg.

Idag har vi letat cyklar (igen). Gjorde det redan de första dagarna här men då fanns inte så mycket att tillgå. Fick dock inte tag på några heller... Har däremot lyckats fixa ett kanadensiskt telefonnummer. Med mobil på köpet för ca 500 pix. Utan mobil så skulle det kostat ca 400 pix så det kändes som en bra deal... Hör av er om ni vill ha numret.

Imorgon blir det Toronto! Säger bara - shopping! Har inte sett till NÅGRA bra klädaffärer här så det blir till att bunkra upp med kläder också =). Lite iaf.

2 kommentarer:

Anonym sa...

älskar dig me

Kleinen sa...

hejsaan! hittade din blogg via din syrras. Hoppas du trivs jättebra där långt borta. Ska bli roligt att följa dina upptåg=) kram Linda